BLI MEDLEM
 

Bågskytte är en sport som passar alla, ung som äldre, kvinna som man. Bågskyttet är likaväl en rekreations sport, som den kan vara mer tävlingsinriktad. Som medlem i Kungälvs Bågskytte Klubb avgör Du helt själv, hur Du vill förhålla Dig till ditt skytte.

Som medlem välkomnas Du av ett "gäng goa" människor, som ställer upp på Dig, och hjälper Dig med det mesta. Det kan vara hur man skjuter, vilken typ av skytte Du skulle passa för, om Du är intresserad av tävlingsskytte osv., ja i stort sett allt Du skulle behöva veta.

Tag nu chansen och kom med i en underbart fin förening i Kungälv, som har varit aktiv sedan 1952, på lite olika platser i Kungälv. I dagsläget har vi vår klubblokal i Rollsbo, Bilgatan Kungälv.

Fyll i ansökningsformuläret redan nu, och bli medlem, och skaffa Dig en meningsfull fritid, genom att skjuta pilbåge.


HJÄTLIGT VÄLKOMMEN TILL OSS 


 

BLI MEDLEM I KUNGÄLVS BÅGSKYTTE KLUBB.

Tycker Du att bågskytte skulle vara något för Dig, tycker vi att du skall besöka oss på vår "PROVA PÅ"-verksamhet, som Vi har på Tisdag kvällar. Du hittar gällande tider på träningssidan. Eller så ringer Du till någon i klubben (kontaktsidan).

VIKTIGT ! tänk på att Du måste vara 10 år och uppåt, för att kunna skjuta pilbåge.

"Prova På" är ett bra steg att ta, för att senare bli medlem i föreningen. Man deltager ett visst antal gånger i Prova På, för att sen besluta om man vill bli medlem i föreningen.
Kostnader i samband med Prova På och att bli medlem finns att läsa på
föreningssidan.

För att bli medlem i föreningen behöver Du göra en medlemsansökan, och den skall lämnas till närvarande ledare, som vidarebefordrar den till ansvarig i föreningen.