Aktuell TABELL för Kungälvs Bågsskytteklubb.

ALLSVENSKAN SÖNDAG 13 JANUARI  GRÄSTORP

Resan upp till Grästorp var lite orolig, på grund av underkylt regn och dimma. Man fick ha god marginal med restiden. Alla fyra lagen var ändå i tid, och tävlandet kunde dra igång, på utsatt tid.
Kungälvs Bågskytteklubb hade 7 st. representanter på plats. Lite trångt i entren där utrustningen skulle monteras, men allas humör var på topp, så lite trängsel hade ingen som helst betydelse. Skjutschemat var uppsatt och KBSK fick i första matchen möta hemmalaget, Grästorp. Tyvärr blev det en förlust med 2-1, men våra skyttar tog sig samman
, och bet ihop, och fortsättningsvis gick det som på räls, seger mot Angered och seger mot Gothia, efter "shoot off", där Tobias K (jun.), tog sig segrande ur duellen. Starkt gjort av en debutant, att hålla nerverna i styr. 
Sammanställningen av dagens tävlande, gav att tre föreningar hamnade på samma antal segrar, så fortsättningen ser ljus ut. 

ALLSVENSKAN LÖRDAG
26 JANUARI  ANGERED

Omgång 2 av Allsvenskan genomfördes uppe hos Angereds BS i Gårdsten, Lördagen 26 Januari. En kall och bister dag utomhus, men när man kom in i värmen, välkomnades man av den goa stämningen i lokalen, och man blev varm i kropp och själ. Starten för tävlingsbörjan fick skjutas fram lite, beroende på en sen ankomst. Tobbe H hade det lite körigt på vägen till Angered. Allting körde igång, efter några välkomnande ord från Bosse Palm, som på sitt sedvanliga sätt, informerade om det som gällde under dagen. Angered BS hade ordnat en liten extra 30-pils tävling, efter att Allsvenskan var klar. Ett bra initiativ, tycker jag. Hade inte förmånen att kunna vara med, för jag visste inte om att detta skulle ske. 
Som ni ser i tabellen till vänster, toppar nu KBSK serien, efter en övertygande seger hos Angereds BS i Söndags. Nämnas skall att Hans och Tobbe H sköt alldeles förbaskat bra denna dag. Grattis till hela gänget för avancemanget i serien.

RESULTAT 30-pils tävling

Klicka för att förstora.

 

Här är bilder från Allsvenskan omgång 2, Angered

Lite bilder från omgång 1 Allsvenskan, Grästorp